Informatsioon: +370 61170170

Spagettid avokaado, päikesekuivatatud tomati ja punase aedoaga


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 186 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Keetke spagettid soolvees.
  2. Peenestage šalottsibul. Kuivatage päikesekuivatatud tomatid paberrätikul ning lõigake väikesteks tükkideks.
  3. Pruunistage tomat ja sibul kuumal pannil ilma õlita kuni sibul on klaasjas. Lisage peenestatud küüslauk ja tšillipipar, ning seejärel — oad.
  4. Puhastage avokaado, eemaldage kivi ja muljuge kergelt avokaado viljaliha kahvliga ,nii, et üks pool muutuks peaaegu kreemjaks, aga teine pool jääks väikesteks tükikesteks.
  5. Nõrutage sõelal spagettid kuid mitte väga kuivaks —segage kohe läbi pruunistatud tomati, sibula ja avokaadoga. Lisage soola ja pipart maitse järgi.
Soovitused

Kuivi närtsinud tomateid leotada 30 - 40 min enne kasutamist soojas vees.

Koostisosad
Spagetti 250 g
Kuivatatud tomatid 100 g
Šalottsibul 2 tk
Küüslauk 1 küüs
Punane uba, 425 ml 1/2 purki
Avokaado 1 tk
Sool maitse järgi
Tšillipipar 1 tk
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA