Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 34 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Valage ubadelt leem, pruunistage küüslauk. Lööge blenderis vahule, lisage Provence`ii maitsesegu, peeneks lõigatud kuivatatud tomatid (kogusest 2/3) ja segage läbi, et tekiks paks pasta.
  2. Pruunistage eraldi oa kaunad ja 4-ks osaks lõigatud seened.
  3. Asetage oapasta oliiviõliga määritud vormidesse. Seejärel lisage jülejäänud viiludeks lõigatud kuivatatud tomatid ja oa kaunad seentega.
  4. Pange küpsema grillahju 10-15 minutiks. 
Soovitused

Enne küpsetamist tehke köögiviljadesse väike süvend, kuhu valage muna, siis küpsetage ahjus ja valmib suurepärane hommikusöök.

Koostisosad
Punane uba "Kidney", 425ml 1/2 purki
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 580ml 1 purk
Roheline aeduba, 400g 1/4 pakendit
Kuivatatud tomatid 30 g
Küüslauk 2 küünt
Provintsi taimesegu 1 tl
Oliiviõli 5 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA