Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 6 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Puhastage kartul, lõigake väikesteks kuubikuteks ja keetke soolvees nõrgal tulel. Saadud kartul tehke püreeks, lisage soola, pipart.
  2. Pruunistage peeneks lõigatud sibul koos seentega.
  3. Väikesed küpsetusvormikesed määrige taimeõliga, täitke kartuliga, selle peale asetage seened, kastke letšoga ja pange 7-10 minutiks  180°С  praeahju.
  4. Valmis roog puistake üle hakitud peterselliga.
Soovitused

Küpsetades seeni ärge pange kaant peale, seened annavad palju mahla ja neid tuleb aurutada. Soovitus on seeni küpsetada tugeval kuumusel.

Koostisosad
Kartul 1 kg
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 314ml 1 purk
Sibul 1 tk
Taimeõli 3 spl
Šampinjoniletšo DELICATE, 500ml 1/2 purki
Petersell 5 oksa
Sool maitse järgi
Jahvatatud pipar, valge maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA