Informatsioon: +370 61170170

Sealiha magushapus kastmes maisi-oa ja kinoaga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 365 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis

1. Peske sealiha puhtaks, kuivatage paberist köögirätikuga, tampige liha kahelt poolt. Lõigake ribadeks, pruunistage oliiviõlis igalt poolt, puistatake juurde seesamiseemned.
2. Keetke kinoa.
3. Kurnake punaselt oalt ja maisilt vedelik.
4. Pruunistage oliiviõlis punased oad 3 minutit, lisage mais, kinoa, segage läbi. Kuumutage veel 2 minutit kaane all.
5. Valmistage kaste: sügaval pannil, parem wokpannil, segage omavahel õunaäädikas, sojakaste, tomatipasta. Pange tulele ja kuumutage, lisage suhkur, 100 ml vett, asetage peeneteks ribadeks lõigatud paprika. Maitske: kui kaste on liiga hapu, lisage suhkrut. Hautage väikesel tulel umbes 10 minutit. Paprika peab olema natuke kõva, aga kaste — piisavalt paks.
6. Tõstke punane uba, mais ja kinoa garniir sügavale taldrikule, asetage peale sealiha. Kastke hapu-magusa kastmega. 

Soovitused

Maisi küpsetades katke pann kaanega, et vältida võimalikke põletusi.   

Koostisosad
Aurutatud punased oad, 425 ml 1 purk
Mais, 425ml 1 purk
Sealihafilee 400 g
Kinoa 300 g
Oliiviõli 6 spl
Seesamiseemned 1/2 spl
Sojakaste 8 spl
Õunaäädikas 6 spl
Vesi 100 ml
Suhkur 4 spl
Tomatipasta 2 spl
Punane paprika 1/2 tk
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA