Informatsioon: +370 61170170

Roheline aeduba tomati ja oliividega omas mahlas


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 110 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Tõstke külmutatud oakaunad kõrgete äärtega pannile ja hautage kaane all taimeõlis.
  2. Kui oad hakkavad pehmemaks saama, lisage pooleks lõigatud kivideta oliivid ja kuubikuteks lõigatud paprika. Maitsestage pipraga, lisage sojakaste ja hautage kaane all veel 10 minutit.
  3. Meie raguu on peagi valmis. Nüüd lisage lõikudeks viilutatud tomatid ja hautage ilma kaaneta täpselt 1-2 minutit. Segage ettevaatlikult, et tomati nahk ei muutuks pudruks.
Soovitused

Selles toidus on parem kasutada ploomtomatid, kuna need tomatid on lihasemad ja hautis ei tule välja vesine. Et roog tuleks aromaatsem ja vürtsikam võib lisada küüslauku.

Koostisosad
Roheline aeduba, 400g 1 pakend
Oliivid kivideta, Bonduelle 1/2 purki
Punane paprika 2 tk
Tomatid 2 tk
Taimeõli 3spl
Sojakaste 2 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA