Informatsioon: +370 61170170
Risotto seentega

Kogus: 4 portsjonit
Kalorid: 149 kcal
Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
- Lõigake sibul väikesteks kuubikuteks ja pruunistage suurel pannil oliiviõlis kuldpruuniks.
- Puistake sibula juurde toorest riisi ja valage juurde 400 ml vett. Kui suurem osa vett on välja auranud, lisage seened, seejärel veel 150 ml vett ja hautage kuni riis on valmis. Katke kaanega 5 minutiks.
- Maitsestage soola ja pipraga. Lisage hakitud petersell ja mustad seesamiseemned.
Soovitused
Et valmistada risottot, valige paksu põhjaga nõu. Risotto valmistamiseks on väga oluline, et kuumus ühtlaselt jaotuks.
Koostisosad
Arborio riis | 250 g |
Sibul | 1 tk |
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 580ml | 1 purk |
Petersell | 3 oksa |
Mustad seesamiseemned | 1/2 spl |
Oliiviõli | 3 spl |
Sool | maitse järgi |
Pipar | maitse järgi |
Retseptid
-
Risotto Provence`i stiilis
-
Ahjupasta köögiviljadega
-
Kikerherne-porgandi kotletid ja kartulipüree mooni seemnetega
-
Lillkapsa-kaerahelbekotletid marja pestoga
-
Kapsa-seene vareenik sinepikastmega
-
Kuskuss köögiviljade ja tähtaniisiga
-
Risotto seentega
-
Kartuli- lillkapsavorm Provence`i ürtide ja seesamiseemnetega
-
Kalmaarid spinati ja terava pipraga
-
Lõhefilee köögiviljadega vürtsikas kastmes
-
Brüsseli kapsa püree lillkapsa ja basiilikuga
-
Fusilli brokoli ja lõhega