Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 143 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Lõigake sibul väikesteks kuubikuteks ja pruunistage oliiviõlis kuldpruuniks.
  2. Puistake pannile toorest riisi, valage peale klaas vett ja keetke suurel tulel pidevalt segades. Kui suurem osa vedelikku on välja auranud, lisage Ratatouille, valage juurde veel pool klaasi vett ja hautage kuni riis on valmis. Soolake, lisage pipart maitse järgi, segage läbi ja katke kaanega 5 minutiks.
  3. Lõigake peeneks basiilik ja puistake valmis risottole.
Soovitused

Risotto valmistamiseks sobivad tärkliserikkad riisisordid Arborio, Carnaroli. Ainult need riisisordid pakkuvad risottole omapärast õrna maitset.

Koostisosad
Arborio riis 200 g
Sibul 1 tk
Ratatouille provansi stillis, Bonduelle Fusion 1 purk
Basiilik 3 oksa
Oliiviõli 4 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA