Informatsioon: +370 61170170

Riisinuudlid köögivilja ja India pähklitega


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 152 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Sulatage rohelised oad.
  2. Keetke eelnevalt külmas vees leotatud riisinuudlid (et nad keetes kokku ei kleepuks) soolvees valmis. Pruunistage kuival pannil India pähklid.
  3. Lõigake paprika ribadeks, kirsstomatid — pooleks ja pruunistage kõik taimeõlis 3-5 minutit, lisage mais, rohelised oad ja hautage veel 5 minutit. Puistake üle peeneks hakitud koriandri ja peterselli lehtedega, valage üle sojakastmega ja hautage veel 2-3 minutit.
  4. Lisage köögiviljadele riisinuudlid ja segage kõik läbi. Puistatake juurde jämedalt hakitud India pähklid.
Soovitused

Seda retsepti on võimalus valmistada lisaks nii paastu toidule, mereandidest toidule, kala-, kana- ja lihatoidule.

Koostisosad
Riisinuudlid 300 g
Punane paprika 2 tk
Mais, 425ml 1/2 purki
Roheline aeduba, 400g 1/2 pakendit
Kirsstomatid 10 tk
Sojakaste 3 spl
Taimeõli 3 spl
India pähkel 100 g
Petersell 3 oksa
Koriander 4 oksa
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA