1. >Retseptid
  2. >Maisikook

Maisikook

Mais magustoidus? Uskumatu, kuid väga maitsev!
Keskmine
4 inimest
55 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi

500 g maisijahu

60 g nisujahu

3 tl küpsetuspulbrit

Veidi soola

125 g suhkrut

4 muna

250 ml rõõska koort

Sidrunikoort

180 g sulavõid
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi

500 g maisijahu

60 g nisujahu

3 tl küpsetuspulbrit

Veidi soola

125 g suhkrut

4 muna

250 ml rõõska koort

Sidrunikoort

180 g sulavõid
  1. Samm 1
    Kuumuta ahi 180 °C-ni.
  2. Samm 2
    Sega anumas kokku jahu, küpsetuspulber ja sool.
  3. Samm 3
    Vahusta munad ja suhkur kreemja konsistentsini.
  4. Samm 4
    Lisa koor ja riivi hulka sidrunikoort. Lisa vähehaaval jahusegu, samal ajal segades.
  5. Samm 5
    Lisa segades sulatatud või.
  6. Samm 6
    Lisa mais ja sega.
  7. Samm 7
    Vala küpsetusvormi ja küpseta umbes tund aega.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Maisijäätis

    Just, just – sa lugesid õigesti! Jäätis maisiga. Usalda meid ja sa üllatud.

  • Taimetoidupitsa

    Pitsa on roog, mis sobib kõigile ja igaks puhuks. Sel korral pakume taimetoidupitsat, mis paneb kõik...

  • Taipärane Red Thai karri

    Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral viib köök sind Taisse, kus saad maitsta Red Thai karrit.