Informatsioon: +370 61170170

Poolmagus- terav spagettiroog maisi, sibula ja meega


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 210 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Hakkige peeneks sibul, küüslauk ning seemnetest ja nahast puhastatud tšilli, kuid ärge segage omavahel kokku.
  2. Vahustage blenderis tomatid omas mahlas, basiilik, lisage soola, pipart ja suhkrut.
  3. Kuumal pannil pruunistage sibul klaasjaks, seejärel lisage küüslauk(jälgige, et ei kõrbeks) ning tšilli.
  4. Lõigake kirsstomatid pooleks ja lisage pannile. Lisage mais, maitsestage mee ja tomatikastmega. Hautage kõiki nõrgal tulel 10 minutit.
  5. Kuni kaste pakseneb, keetke spagette soolvees. Nõrutage sõelal ja lisage 1 supilusikas oliiviõli.
  6. Tõstke spagettid taldrikutele, valage kastmega üle ja kaunistage peeneks hakitud basiilikuga.
Soovitused

Sool lisage vette peale vee keema hakkamist kuna soolane vesi keeb kauem.

Koostisosad
Spagetti Paastu 250 g
Mais, 425ml 1/2 purki
Tšillipipar 1 tk
Basiilik 3 oksa
Tomatid kooritud omas mahlas 1 purk
Sibul 1 tk
Kirsstomatid 12 tk
Mesi 3 spl
Oliiviõli 2 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
Suhkur maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA