Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 150 min.
Valmistusviis
  1. 500 ml soojas vees lahustage sool, suhkur, pärm ja oliiviõli. Segage kõik ühtlaseks massiks, seejärel puistake vähehaaval jahu, sõtkuge nii, et tainas ei kleepuks käte külge.
  2. Jagage 6 portsjoniks*. Keerake rõngasteks, katke köögirätikuga ja pange sooja kohta 1-2 tunniks.
  3. Valmistage tomatikaste: Segage blenderis tomatid, basiilikulehed, sool, suhkur ja püreestage kõik ühtlaseks massiks.
  4. Kerkinud tainas rullige ringikujuliseks või ristkülikukujuliseks (sõltub ahjupanni kujust) 5-7 mm paksuseks, määrige see tomatikastmega, tõstke peale köögiviljasegu ja pange 10-15 minutiks  210-220 °С  praeahju.
  5. * Taigna kogus (4 portsjoniks) on arvestatud 6 pitsale. See on väga mugav, kuna tihedalt toidukilesse mähituna võib see säilida sügavkülmas kuni 6 kuud.
Soovitused

Kuidas anda pitsale ümmargune kuju? Puistake pinnale jahu ja rullige tainas ümmarguseks, liikudes keskelt äärtele, aga mitte lõpuni.

Koostisosad
Nisujahu 800 g *
Oliiviõli 3 spl
Suhkur 1/4 spl
Pärm 5 g
Sool 1 tl
Köögiviljasegu 4 Seasons Mix, 400g 1 pakend
Tomatid (kooritud) omas mahlas 2 purki
Basiilik 6 oksa
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA