Informatsioon: +370 61170170

Penne tükeldatud aedubade ja tomatitega


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 45 min.
Valmistusviis
  1. Keeda penned soolvees. Saadud pasta tõsta veest vahukulbiga välja või nõruta kurnsõelal, aga jäta vesi alles.
  2. Pruunista kuumal pannil 2-3 supilusikatäies oliiviõlis peenestatud küüslauk ja eelnevalt sulatatud oad, lisa soola, pipart ja hauta nõrgal tulel segades 5-7 minutit.
  3. Lõika kirsstomatid pooleks. Sidrunikoor riivi peenel riivil, pigista poolest sidrunist välja mahl.
  4. Tõsta penned pannile koos ubadega, sega läbi, lisa kirsstomatid, natuke vett, milles keesid makaronid, 1 supilusikatäis oliiviõli, sidrunimahl ja sidrunikoor. Sega läbi ja kuumuta kõike veel 2-3 minutit.
  5. Saadud pasta puista üle hakitud basiilikuga.
Soovitused

Bonduelle rohelised oad on hoolikalt valitud, puhastatud ja valmis kasutamiseks. Säästke aega, valige Bonduelle rohelised oad!

Koostisosad
Pasta penne 250 g
Roheline aeduba, 400g 1/2 pakendit
Kirsstomatid 8 tk
Sidrun 1 tk
Küüslauk 2 küünt
Basiilik 3 oksa
Oliiviõli 4 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA