Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Sulatage jõhvikad.
  2. Keetke pasta soolvees.
  3. Nõrutage seened sõelal, röstige ja praadige pannil õlis. Maitsestage soola ja pipraga , lisage itaalia ürdisegu. Valmis seentele lisage marjad ja ettevaatlikult segage läbi.
  4. Tõstke taldrikule pasta ja peale — seente ja marjade segu.
Soovitused

Loputage pastat ainult sellisel juhul, kui te kavatsete kasutada seda külmas salatis!

Koostisosad
Pasta fusilli 320 g
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 314ml 1 purk
Jõhvikas 200 g
Segu «Itaalia taimed» 1 tl
Oliiviõli 3 spl
Pipar maitse järgi
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA