1. >Retseptid
  2. >Sitsiilia riisipallid

Sitsiilia riisipallid

Bonduelle kutsub sind rännule Sitsiiliasse! Sitsiillaste seas tuntud riisipallid üllatavad sind ja kõiki sinu sõpru. Usalda meid ja sa ei pea pettuma.
Keerukas
4 inimest
55 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
200 g Arborio riisi

600 ml köögiviljapuljongit

150 g Bonduelle'i külmutatud rohelisi herneid

125 g mozzarella't

100 g riivitud parmesani

1 sibul

1 küüslauguküüs

1 spl oliiviõli

100 g leivapuru

3 spl jahu

100 ml vett

Õli praadimiseks
Koostisained 4 portsjoni jaoks
200 g Arborio riisi

600 ml köögiviljapuljongit

150 g Bonduelle'i külmutatud rohelisi herneid

125 g mozzarella't

100 g riivitud parmesani

1 sibul

1 küüslauguküüs

1 spl oliiviõli

100 g leivapuru

3 spl jahu

100 ml vett

Õli praadimiseks
  1. Samm 1
    Keeda riis. Haki sibul ja küüslauk ning prae pannil. Hiljem lisa riis ja puljong ning keeda tasasel tulel umbes 15 minutit, aeg-ajalt segades.
  2. Samm 2
    Lisa herned ja keeda veel 3 minutit. Võta tulelt ning lisa parmesan, sool ja pipar. Lase jahtuda.
  3. Samm 3
    Lõika mozzarella kuubikuteks. Sega kokku jahu ja vesi. Laota leivapuru taldrikule.
  4. Samm 4
    Vormi niiskete kätega riisimassist pallid.
  5. Samm 5
    Pane sisse mozzarella't.
  6. Samm 6
    Veereta neid jahu ja vee segus ning seejärel leivapurus.
  7. Samm 7
    Prae õlis, kuni need on igast küljest krõbedad.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Veiselihapraad aedviljadega

    Veisepraad on ideaalne roog esmaspäevaseks lõunaks või reedeseks õhtusöögiks!

  • Gazpacho herneste ja mündiga

    Roheline hernes ja münt? Ei tundu kokku käivat, aga siin sobituvad need suurepäraselt. Avasta selle ...

  • Kalalasanje roheliste hernestega

    Mitmekesista oma õhtusöögilauda Itaalia puudutusega. Itaaliapärane retsept ootab sind!