Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 6 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Keetke pasta soolvees.
  2. Roheline hernes, oa kaunad ja sulatamata brokoli keetke keevas soolvees 2 minutit. Kurnake ja kastke jääkülma vette 10 sekundiks, valage vesi uuesti ära.
  3. Lõigake peeneks sibul ja pruunistage.
  4. Pange kõrvale peotäis rohelisi herneid, ülejäänud köögiviljad koos sibulaga lööge blenderis vahule.
  5. Kuumutage pannil õli, pruunistage selles köögiviljapüreed 5 minutit, maitsestage soola ja pipraga, lisage keedetud pasta ja segage läbi.
  6. Serveerimisel kaunistage kõrvale pandud rohelise hernega.
Soovitused

Kui te kavatsete panni peal pasta kuuma kastmega läbi segada, siis soovitus -  laske pastal veidi tooreks jääda, vastasel korral on oht, et see kõik muutub pudruks. 

Koostisosad
Pasta fusilli 600 g
Brokoli, 400g 1/2 pakendit
Roheline hernes, 400g 1/2 pakendit
Rohelised oad (värskelt külmutatud), Bonduelle 1/2 pakendit
Sibul 2 tk
Oliiviõli 4 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA