Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 250 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Köögiviljasegu asetage keevasse vette 2 minutiks, seejärel kastke jääkülma veega, et saaks lillkapsa õisikud ja peenuba natuke peenemaks lõigata.
  2. Sibul ja küüslauk hakkige peeneks ja pruunistage oliiviõlis kuldpruuniks.
  3. Lisage sibula juurde köögiviljasegu, seemnetest puhastatud tšillipipart, tüümiani lehti ja näpuotsatäis itaalia ürte ning hautage veel 10 minutit.
  4. Makaronid keetke soolatud vees, millele on lisatudveidi  õli. Valmis makaronid tõstke pannile köögiviljade juurde, segage läbi ja tõstke tulelt.
  5. Lisage 2 supilusikat oliiviõli, kapparid, hakitud basiilikut — ja kohe serveerige.
     
Soovitused

Te ei pea eraldi kupatama kuumas vees segatud köögivilju, kui te 24 tundi enne valmistamist tõstate sügavkülmikust üle külmikusse.

Koostisosad
Köögiviljasegu 4 Seasons Mix, 400g 1/2 pakendit
Tagliatelle 120 g
Sibul 1 tk
Küüslauk 2 küünt
Kappar 60 g
Basiilik 3 oksa
Tüümian 3 oksa
Tšillipipar 1 tk
Oliiviõli 5 spl
Itaalia taimed 1 tl
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA