Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Keetke pasta soolvees.
  2. Kuumutage praepannil  õli ja pruunistage selles peeneks lõigatud sibul kuldpruuniks. Lisage pooleks lõigatud kirsstomatid, soola ja peeneks hakitud basiilikulehed. Hautage kaane all 3 minutit.
  3. Lisage köögiviljade juurde sulatamata roheline hernes, keerake tuli väiksemaks ja hautage veel umbes 3 minutit.
  4. Tõstke köögiviljad taldrikutele serveeritud pastale, lisage pipart ja kaunistage basiilikulehtedega.
Soovitused

Vastavalt Itaalia traditsioonile, enne pasta keetmist lisage vette veidike oliiviõli, siis pasta ei kleepu kinni.

Koostisosad
Spagetti 160 g
Kirsstomatid 10 tk
Šalottsibul 2 tk
Roheline hernes, 400g 1/4 pakendit
Basiilik 2 oksa
Taimeõli 4 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA