Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Keetke riisi kuni moodustub kleepuv mass.
  2. Püreestage blenderis riis läätsedega.
  3. Saadud massile lisage peeneks hakitud sibul, till, sool, kurkum ja segage hoolikalt läbi.
  4. Küpsetage nagu pannkooke — kuumal pannil kahelt poolt. Iga portsioni eel määrige pann taimeõliga.
  5. Serveerimisel võib kooke kaunistada tilli oksakestega.
Soovitused

Tavaline naturaalne jogurt on suurepärane kaste pannkoogile.

Koostisosad
Valmis aurutatud läätsed, 425 ml 1 purk
Riis 200 g
Punane sibul 1 tk
Till 3 oksa
Taimeõli 3 spl
Kurkuma 1 tl
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA