Informatsioon: +370 61170170

Paella seente, suvikõrvitsa ja aedubadega


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 140 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 45 min.
Valmistusviis
  1. Lõika suvikõrvits keskmisteks kuubikuteks ja pruunista oliiviõlis koos šampinjonidega.
  2. Puista pannile kuiva riisi, lisa soola, pipart, vürtsained ja sega läbi. Lisa vett nii palju, et riis oleks kaetud 1 cm veega ja hauta kuni riis tõmbab endasse kogu vedeliku.
  3. Lisa oad ja hauta kuni paella on valmis — 15-20 minutit.
  4. Serveeri, kastes rikkalikult sidrunimahlaga.
Soovitused

Paella valmistamiseks kasuta Carnaroli riisi, mis on lühikese ja ümara teraga riis ning keeb ühtlaselt pehmeks.

Koostisosad
Pikateraline riis 240 g
Valmis aurutatud valged oad, 425 ml 1/2 purki
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 314ml 1 purk
Suvikõrvits 1 tk
Sidrun 1 tk
Karri 1 tl
Tšillipipar jahvatatud 1 tl
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA