Informatsioon: +370 61170170

Lõhefilee köögiviljadega vürtsikas kastmes


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 25 min.
Valmistusviis
  1. Küpsetage lõhe praeahjus või valmistage aurukeetjas, jahutage ja murdke tükkideks.
  2. Roheline hernes keetke sulatamata 5-7 minutit, kuni hernes on pehme. Kurnake ja valage hernes üle jääkülma veega või tõstke jää peale.
  3. Peske salatilehed, tahendage ja kastke oliiviõliga.
  4. Kurk lõigake viiludeks
  5. Maitsestamiseks segage mett, sinepit ja õunaäädikat.
  6. Tõstke salatilehed ja roheline hernes taldrikutele. Kastke osa maitseseguga, vajadusel lisage soola, tõstke juurde kurk, lõhe ja valage üle järelejäänud kastmega.
Soovitused

Seda salatid võib valmistada purgi lõhe või tuunikalaga.

Koostisosad
Lõhefilee 400 g
Roheline hernes, 425ml 1/2 purki
Värske kurk 2 tk
Lehtsalat 100 g
Sinep 1 spl
Mesi 1 spl
Õunaäädikas 4 spl
Oliiviõli 3 spl
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA