Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 110 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Keetke lillkapsas soolvees poole valmidusastmeni, 5-6 minutit. Kurnake  ja jahutage.
  2. Lõigake sibul, riivige porgand jämedal riivil, lõigake paprika kuubikuteks ja peenestage küüslauk.
  3. Pruunistage sibul taimeõlis kuni kergelt kuldse värvuseni, lisage küüslauk, ning seejärel porgand ja paprika. Valmistage väiksel tulel 5-7 minutit, lõpuks lisage peeneks hakitud till.
  4. Peenestage kõik köögiviljad hakklihamasinas või köögikombainis, lisage soola, pipart, 3 supilusikatäit jahu, 50 ml vett ja segage saadud hakitud mass hästi läbi.
  5. Sõeluge peotäis jahu lõikelauale või lauale, vormige kotletid, veeretage need jahus ning pruunistage õlis mõlemalt poolt. Seejärel tõstke paberrätikule, et liigne õli imenduks paberisse.
  6. Valmistage granaatõuna kaste: lisage granaatõunamahla hulka maisitärklist, hautage praepannil 5-10 minutit kuni kaste pakseneb. Jahutage.
  7. Serveerige kotletid kuumana, granaatõunakastmega.
Soovitused

Te võite oma aega säästa, kasutades valmis granaatõunakastet "Наршараб".

Koostisosad
Lillkapsas, 400g 1 pakend
Punane paprika 1 tk
Porgand 1 tk
Till 3 oksa
Küüslauk 2 küünt
Sibul 1 tk
Nisujahu 30 g
Taimeõli 3 spl
Graanatõunamahl 240 ml
Maisitärklis 1 spl
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA