Informatsioon: +370 61170170

Lillkapsa-kaerahelbekotletid marja pestoga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 162 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Sulata lillkapsas.
  2. Keeda kaerahelbed soolvees 1:1 ning pisut enne valmimist lisa sojakaste.
  3. Riivi peenel riivil sibul ja küüslauk.
  4. Peenesta lillkapsas blenderi abil. Sega see kaerahelvestega, lisa sibul ja küüslauk. Löö blenderis vahule.
  5. Vormi kotletid, paneeri riivsaias või jahus ja pruunista 4 supilusikatäies taimeõlis 10 minutit.
  6. Valmista kaste: koori ploomid (kastke mõneks minutiks kuuma vette, et koor tuleks lahti). Peenesta blenderis koos mustsõstra ja pähklitega. Aseta segu kaussi, lisa järelejäänud taimeõli, peenestatud küüslauk ja tšillipipar, palsamiäädikas ja sool. Sega kõik hoolikalt läbi.
  7. Kaunista kotletid peeneks hakitud koriandriga ja kasta marjapestoga.
Soovitused

Selles toidus võib kasutada värskelt külmutatud ploome.

Koostisosad
Kaerahelbed 150 g
Lillkapsas, 400g 1/2 pakendit
Aurutatud porgand 1/3 purki
Sibul 1 tk
Sojakaste 1 spl
Riivsai 4 spl
Taimeõli 10 spl
Koriander 2 oksa
Ploom 200 g
Mustsõstar 1 klaas
Maapähkel röstitud 50 g
Röstitud mandlid 50 g
Küüslauk 1 küüs
Palsamiäädikas 3 spl
Tšillipipar 1/2 tk
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA