Informatsioon: +370 61170170

Kuskuss köögiviljade ja tähtaniisiga


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 125 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Kastke kuskuss ja tähtaniis üle 2 klaasi keeva veega, katke kaanega 5-10 minutiks. Pange rosinad ligunema.
  2. Pruunistage eraldi peeneks lõigatud sibulad, seejärel mais, kuubikuteks lõigatud porgandid ja paprikad.
  3. Eemaldage tähtaniis, kobestage kuskuss kahvliga ja segage praetud köögiviljadega. Lisage rosinad, koriandri pulbrit, ja peeneks hakitud värsket koriandrit. Lisage maitse järgi soola ja pipart ning segage veel kord läbi.
Soovitused

Rosinate eelnev leotamine muudab roa mahlasemaks.

Koostisosad
Kuskuss 250 g
Porgand 2 tk
Sibul 1 tk
Punane paprika 1 tk
Mais, 425ml 1/2 purki
Rosinad 60 g
Koriander jahvatatud 1/2 tl
Koriander 3 oksa
Oliiviõli 3 spl
Tähtaniis 1 täht
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA