Informatsioon: +370 61170170

Küpsetatud polenta päiksekuivatatud tomati ja brokoliga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 130 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Keetke polenta soolvees valmiduseni.
  2. Valmistage kaste: küüslauk hakkige noaga peeneks, lisage oliiviõli.
  3. Asetage polenta õhukese kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Soovitav jätta see mõneks ajaks seisma, et see kõveneks veidi.
  4. Keetke brokolit 5 minutit keevas soolvees. Asetage kurnsõelale ja valage üle jääkülma veega, et see säilitaks oma värvuse.
  5. Tõstke kuivatatud tomatid ja brokoli polentale. Valage üle kastmega.
  6. Küpsetage kuni 190 °С  praeahjus 20 minutit.
Soovitused

Polenta valmistamiseks võib kasutada nii valget jahu kui ka kollast jahu, kuigi kollast jahu kasutatakse sagedamini. Valige maisi jahu jämeda teraga, et valmistada tervislikku toitu. Peenest jahust valmistatud polental on rohkem kreemikas maitse.

Koostisosad
Brokoli, 400g 1/2 pakendit
Polenta 200 g
Kuivatatud tomatid 100 g
Küüslauk 1 küüs
Oliiviõli 2 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA