Informatsioon: +370 61170170

Küpsetatud lillkapsas piparmündikastmega


  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 122 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 50 min.
Valmistusviis
  1. Sulatage lillkapsas.
  2. Kõik vürtsained — kurkum, paprika, koriander, nelk, kardemon — segage tassis, lisage värskelt pressitud sidrunimahl ja oliiviõli, segage hästi läbi.
  3. Peenestage küüslauk ja ingver ning lisage maitseainetele.
  4. Kastke lillkapsas marinaadiga, katke hästi kinni ja jätke marineerima 30 minutiks.
  5. Segage kapsas toore polentaga, jagage portsioniteks ahjupotikestesse ja küpsetage  170 °С  praeahjus 35 minutit.
  6. Katke potikesed fooliumiga, vähendage kuumust kuni150 °С ja küpsetage veel 20 minutit.
  7. Peenestage münt ja segage see sidruni mahlaga.
  8. Kastke valmis roog mündikastmega ja serveerige.
Soovitused

Maitseained, sidrunimahla, oliiviõlisid, ingveri ja küüslauku võib jahvatada köögikombainis.

Koostisosad
Lillkapsas, 400g 1/2 pakendit
Brokoli, 400g 1/2 pakendit
Küüslauk 3 küünt
Ingver (juur) 100 g
Sidrun 1 tk
Münt 10 oksa
Kurkuma 2 tl
Paprikapulber 2 tl
Koriander jahvatatud 2 tl
Nelk jahvatatud 2 tl
Kardemon 2 tl
Oliiviõli 3 spl
Polenta 40 g
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA