Informatsioon: +370 61170170

Küpsetatud kõrvits täidetud seenehautisega


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 70 min.
Valmistusviis
  1. Peske kõrvits, kuivatage, lõigake kaan ära, eemaldage seemned ja kiud.
  2. Asetage seened sõelale, kuivatage, lõigake pooleks ja pruunistage veidi taimeõlis poole valmiduseni.
  3. Puhastage kartul, lõigake keskmisteks kuubikuteks ja pruunistage poole valmiduseni eraldi seentest.
  4. Lõigake sibul keskmisteks kuubikuteks, pruunistage kuldpruuniks. Lisage tomatipasta ja kuumutage. Valage juurde 100 ml vett ja segage läbi. Lisage pool peenestatud maitserohelisest.
  5. Asetage kõrvitsasse seentega kokku segatud kartul, lisage veidi soola ja pipart. Valage üle tomatikastmega, Katke kõrvits «kaanega» ja pange  200°С  praeahju 50 minutiks.
  6. Kui kõik on valmis, puistake üle värskelt hakitud koriandri ja tilliga.

 

Soovitused

Selleks, et kõrvits kiiremini valmiks, torkige seestpoolt kahvliga kõrvitsa lihasemat  osa.  

Koostisosad
Kõrvits (terve) 1 tk
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 314ml 1/2 purki
Kartul 3 tk
Sibul 1 tk
Tomatipasta 3 spl
Taimeõli 4 spl
Koriander 6 oksa
Till 6 oksa
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA