Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 60 min.
Valmistusviis
  1. Lõigake kõrvits, porgand, kartul ja paprika kuubikuteks.
  2. Kartul ja porgand pruunistage oliiviõlis kuni kuldse kooriku moodustumiseni. Lisage kõrvits ja paprika. Praadige veel mõned minutid ja lisage külmutatud brokoli. Segage kõik hästi läbi, lisage soola, pipart ja kuivatatud basiilikut.
  3. Tõstke raguu eelnevalt kuumas praeahjus röstitud leivale, peale asetage loorberilehed ja tšillipipar. Katke leib fooliumiga ja küpsetage 160°С juures 45-50 minutit.
  4. Saadud raguu puistake üle värske peterselliga.
Soovitused

Hautise valmistamiseks on iparem valida Butternut tüüpi kõrvitsad, need kõrvitsad on pirnikujulised. Kõrvitsad on väga aromaatsed, sileda koorega, kollakaspruuni värvi ja mahlase magus viljalihaga. Neid kõrvitsaid on lihtne kasutada tänu väikesele kujule.

Koostisosad
Rukkileib ümargune 1 tükike
Kõrvits 500 g
Kartul 2 tk
Punane paprika 1 tk
Porgand 1 tk
Brokoli, 400g 1/2 pakendit
Tšillipipar 1 tk
Loorberileht 2 tk
Basiilik (kuivatatud) 1 tl
Petersell 3 oksa
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA