Informatsioon: +370 61170170

Kartuli- lillkapsavorm Provence`i ürtide ja seesamiseemnetega


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 130 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 60 min.
Valmistusviis
  1. Sulatage brokoli ja lillkapsas.
  2. Keetke kartul soolvees. Jahutage ja tehke püreeks.
  3. Praadige sibul väheses taimeõli koguses. Lisage sibula juurde peenestatud lillkapsas ja brokoli (üks õisik jätke kaunistuseks), porgand ja peeneks hakitud maitseroheline. Maitsestage soola ja pipraga. Valage natuke vett, et kapsas hauduks mitte ei praeks.  Hautage 15 minutit. Lõpuks lisage teelusikatäis tomatipastat.
  4. Lisage kartulipüreele lusikatäis jahu, musta pipart ja karri pulbrit. Sõtkuge tainas.
  5. Asetage küpsetusvormi osa kartulist, peale — lillkapsas, ja jälle kartul. Kaunistage brokoli õisikuga, puistake üle seesamiseemnetega ja Provence`i ürtidega.
  6. Küpsetage 30 minutit kuni 180°С  praeahjus.
Soovitused

Lõika pajaroog suurteks tükkideks ja paku koos kala-, kana- või liharoaga.

Koostisosad
Kartul 6 tk
Lillkapsas, 400g 1 pakend
Brokoli, 400g 1/2 pakendit
Valge sibul 1 tk
Porgand aurutatud 1/3 purki
Tomatipasta 1/2 spl
Karri 1 tl
Nisujahu 10 g
Seesamiseemned 2 spl
Provintsi taimesegu 1/2 tl
Till 3 oksa
Petersell 3 oksa
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA