1. >Retseptid
  2. >Herne-kitsejuustupirukad

Herne-kitsejuustupirukad

See vahepala üllatab ka kõike maitsnud inimest. Sobib hästi kokkusaamiseks sõpradega või õhtusöögiks pere ringis.
Kerge
2 inimest
47 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle'i külmutatud aurutatud rohelisi herneid Vapeur

Oliiviõli

2 spl suurteks tükkideks hakitud münti

150 g kitsejuustu

15 g seedermännipähkleid

1 spl mett

Soola ja pipart

Tainalehti
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle'i külmutatud aurutatud rohelisi herneid Vapeur

Oliiviõli

2 spl suurteks tükkideks hakitud münti

150 g kitsejuustu

15 g seedermännipähkleid

1 spl mett

Soola ja pipart

Tainalehti
  1. Samm 1
    Vala pannile veidi oliiviõli, lisa aurutatud rohelised herned Bonduelle Vapeur (külmununa) ja prae.
  2. Samm 2
    Segage herned anumas kokku mündi, soola ja pipraga. Purusta kõik püreeks.
  3. Samm 3
    Sega kitsejuust eraldi anumas kokku pähklite, mee, soola ja pipraga.
  4. Samm 4
    Lõika tainalehed pooleks ja murra pikkupidi kokku.
  5. Samm 5
    Pane ühte serva lusikatäis Bonduelle'i roheliste hernste ja mündi segu.
  6. Samm 6
    Pane segu peale kitsejuust ja keera tainas kokku.
  7. Samm 7
    Küpseta neid 10–15 minutit 180 °C-ni kuumutatud ahjus.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Gazpacho herneste ja mündiga

    Roheline hernes ja münt? Ei tundu kokku käivat, aga siin sobituvad need suurepäraselt. Avasta selle gazpacho'ga uus maitse!

  • Vürtsikas supp

    Väga maitsev ja saab kiiresti valmis! Sobib imehästi õhtusöögiks sõpradega või romantiliseks õhtuks ...

  • Mehhiko tortiljad

    Tortillad - see on kogu maailmas kiiresti populaarsust koguv Mehhikost pärit toit. Tänapäeval valm...