Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 220 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 60 min.
Valmistusviis
  1. Hakkige peeneks kapsas ja sibul ning pruunistage 3 supilusikatäies kuumutatud õliiviõlis. Lisage seened, maitsestage soolaga ja segage läbi.
  2. Taigna valmistamiseks lisage jahule vähehaaval vett, pidevalt segades. Sõtkuge sitke tainas, rullige see ja lõigake taignast ümmargused kettad.
  3. Iga ketta keskele asetage täidis. vajutage servad kokku ja keetke soolvees.
  4. Segage eraldi nõus ühtlase konsistentsini sinep, äädikas, järelejäänud oliiviõli ja suhkur, saadud massile lisage kapparid ja veelkord segage läbi.
  5. Serveerige vareenikud kastmega.
Soovitused

Sibulaid ja kartuleid ei ole hea koos hoida, sest kartulis on rohkem niiskust ja ta soodustab sibula riknemist.

Koostisosad
Nisujahu 450 g
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 580ml 1/2 purki
Sibul 1 tk
Valge peakapsas 0,3 kg
Oliiviõli 7 spl
Sinep 2 spl
Palsamiäädikas 4 spl
Kappar 60 g
Suhkur 1/2 spl
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA