Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 120 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis
  1. Puhastage kalmaarid ja tšillipipar, lõigake rõngasteks ja pruunistage küüslaugu ja salvei lehtedega 3-5 minutit. Seejärel pange veel 3-5 minutiks 160-180°С  praeahju.
  2. Sulatage eelnevalt spinatilehed ja pruunistage pannil koos sulatamata rohelise hernega samuti 3-5 minutit. Lisage purustatud seedripähklid.
  3. Taldriku keskele tõstke spinat hernega, ümber — kalmaarid. Kaunistage sidrunilõikudega.
Soovitused

Enne lõikamist kuumutada kalmaar kuuma veega ja eemaldage õhuke kile.
 

Koostisosad
Kalmaarifilee 300 g
Külmutatud spinati lehed 1/2 pakendit
Roheline hernes, 400g 1/2 pakendit
Tšillipipar 2 tk
Küüslauk 3 küünt
Sidrun 1 tk
Seedripähklid 40 g
Oliiviõli 3 spl
Aedsalvei 3 oksa
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA