Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 110 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
  1. Lõigake sibul peeneks ja pruunistage kuumutatud oliiviõlis kuni sibul on läbipaistev.
  2. Küüslauk purustage noatera all, hakkige peeneks ja lisage sibulale.
  3. Paprikalt eemaldage seemned, lõigake õhukesteks ribadeks.
  4. Lisage seened, pipar ja oa kaunad pannile sibula ja küüslaugu juurde, maitsestage soola ja pipraga ja pidevalt segades, praadige suurel tulel valmiduseni.
  5. Nõristage ubadelt vedelik ära, tõstke oad juurviljade juurde ja jätke valmima 5 minutiks nõrgale tulele.
  6. Hakkige peeneks petersell ja lisage pannile, segage läbi ja tõstke pott tulelt. Serveerimisel kaunistage peterselli oksakesega.
Soovitused

Ära nuta kui lõikad sibulat -enne lõikamist tee sibul märjaks ja aeg-ajalt pese nuga külma veega.

Koostisosad
Punane uba "Kidney", 425ml 1 purk
Punane piprar (magus) 2 tk
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 314ml 1 purk
Roheline aeduba, 400g 1 pakend
Sibul 1 tk
Küüslauk 2 küünt
Petersell 3 oksa
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA