Informatsioon: +370 61170170

Kaerahelbe-lillkapsa-seene kotletid marja pestoga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 162 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Sulatage lillkapsas.
  2. Keetke kaerahelbed soolvees 1:1 ning pisut enne valmimist lisage sojakaste.
  3. Riivige peenel riivil sibul ja küüslauk.
  4. Peenestage lillkapsas blenderi abil. Segage see kaerahelvestega, lisage sibul ja küüslauk. Lööge blenderis vahule.
  5. Vormige kotletid, paneerige riivsaias või jahus ja pruunistage 4 supilusikatäies taimeõlis 10 minutit.
  6. Valmistage kaste: koorige ploomid (kastke mõneks minutiks kuuma vette, et koor tuleks lahti). Peenestage blenderis koos mustsõstra ja pähklitega. Asetage segu kaussi, lisage järelejäänud taimeõli, peenestatud küüslauk ja tšillipipar, palsamiäädikas ja sool. Segage kõik hoolikalt läbi.
  7. Kaunistage kotletid peeneks hakitud koriandriga ja kastke marjapestoga.
Soovitused

Selles toidus võib kasutada värskelt külmutatud ploome.

Koostisosad
Kaerahelbed 150 g
Lillkapsas, 400g 1/2 pakendit
Aurutatud porgand 1/3 purki
Sibul 1 tk
Sojakaste 1 spl
Riivsai 4 spl
Taimeõli 10 spl
Koriander 2 oksa
Ploom 200 g
Mustsõstar 1 klaas
Maapähkel röstitud 50 g
Röstitud mandlid 50 g
Küüslauk 1 küüs
Palsamiäädikas 3 spl
Tšillipipar 1/2 tk
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA