Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 166 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 60 min.
Valmistusviis
  1. Keetke pasta soolvees valmiduseni al dente.
  2. Keetke eraldi kastrulis brokolid kuni valmimiseni.
  3. Lõigake lõhefilee 2х2 cm suurusteks tükkideks ja pruunistage pannil oliiviõlis.
  4. Lisage lõhele brokoli ja keedetud pasta. 2-3 minuti pärast lisage veel natuke õli ja peeneks lõigatud üks tomat, millelt on nahk eemaldatud. Maitsestage soola ja pipraga ja keetke veel 3-5 minutit.
  5. Segage kõik hästi läbi ja tõstke taldrikutele. Pealt kaunistage peeneks hakitud värske tomatiga.
Soovitused

Püüdke pastad ja kastmed ühel ajal valmistada. Pasta ei peaks seisma ilma kastmeta.

Koostisosad
Fusilli 160 g
Lõhefilee 300 g
Brokoli, 400g 1/2 pakendit
Tomatid 2 tk
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA