Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Kuumutage praepannil 2 supilusikat oliiviõli, puistake juurde bulgur ja pidevalt segades  pruunistage seda veidi. Valage juurde niipalju vett, et tangud oleks veega kaetud. Maitsestage soola ja pipraga, segage läbi, katke kaanega ja hautage nõrgal tulel 25 minutit.
  2. Pruunistage peeneks hakitud küüslauk 2 supilusikatäies oliiviõlis.
  3. Lõigake spargel pooleks ja pikuti pooleks. Asetage spargel ja roheline hernes pannile küüslaugu juurde ja pruunistage 5-7 minutit.
  4. Lõpuks lisage 4-ks lõigatud tomatid.
  5. Segage kokku bulgur ja köögiviljad, peale puistake peeneks hakitud peterselli.
Soovitused

Bulgur on suurepärane paastuaja roog. Seda roogu võib ka asendada kinoajaga.

Koostisosad
Bulgur 600 g
Roheline aeduba, 400g 300 g
Roheline hernes, 400g 1/2 pakendit
Kirsstomatid 10 tk
Küüslauk 4 küünt
Oliiviõli 6 spl
Petersell 3 oksa
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA