Informatsioon: +370 61170170

Brüsseli kapsa püree lillkapsa ja basiilikuga


  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 130 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Asetage üles sulatamata lillkapsa õisikud veega kastrulisse. Kui vesi on keema läinud, keerake tuli väiksemaks, katke kaanega ja keetke 15 minutit.
  2. Puhastage küüslauk kuni 180°С  praeahjus 10 minutit.
  3. Kurnake lillkapsas. Maitsestage basiiliku, küüslaugu, soola, tšillipipra ja must piparaga. Peenestage kõik blenderis. Püree on valmis.
  4. Kuumutage pannil oliiviõli ja pruunistage selles 2 minutit jahvatatud ingverit, tõstke pannile pooleks lõigatud Brüsseli kapsas ja kuumutage  veel 7 minutit.
  5. Serveerige koos mõlemad kapsad. 
     
Soovitused

Et veenduda kas jahvatatud ingver on värske, hõõruge näpuvahel väikest kogust vürtsi, lõhn peaks muutuma tugevamaks.

Koostisosad
Lillkapsas, 400g 2 pakendit
Brüsseli kapsas 400 g
Jahvatatud ingver 1 tl
Basiilik punane 1 oks
Küüslauk 6 küünt
Tšillipipar jahvatatud 1 tl
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA