Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 118 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 70 min.
Valmistusviis
  1. Keetke riis soolvees. Kui riis on juba valmis, tõstke pott tulelt, katke kaanega ja jätke hauduma 5 minutiks. Seejärel vahustage blenderis.
  2. Riivige peenel riivil kõrvitsa viljaliha. Segage riisiga pool kõrvitsa kogusest ja lisage oliiviõli.
  3. Pruunistage brokoli pannil koos karriga keskmise valmiduseni.
  4. Valage küpsetusvormi riisi-kõrvitsamass, tõstke ettevaatlikult peale brokoli ja puistake üle ülejäänud kõrvitsaga.
  5. Küpsetage  180°С  praeahjus 30-35 minutit kuldpruuniks.
Soovitused

Selleks, et riis tuleks välja õhuline, peske riis enne keema panekud mitmes vees läbi ja siis keetke vaiksel tulel suletud kaanega.

Koostisosad
Riis 150 g
Kõrvits 200 g
Brokoli, 400g 1/2 pakendit
Karri 1 tl
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA