Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Keetke makaronid soolvees valmiduseni al dente. Asetage kurnsõelale, kuid jätke vesi alles.
  2. Makaronidelt kurnatud vesi laske kastrulis keema ja keetke selles külmutatud köögivilju 2-3 minutit. Nõrutage sõelal.
  3. Kuumutage pannil õli, pruunistage selles jahu, segades, kuni kergelt kuldse värvuseni. Vähehaaval lisage rõõsa koore pulbrit ja 100 ml vett. Keetke kastet 5-7 minutid kuni kaste pakseneb. Valmis kastmele lisage köömned, soola ja pipart.
  4. Määrige küpsetusvorm oliiviõliga, tõstke sellele kastme ja köögiviljadega segatud makaronid, ning küpsetage kuni 200 °С kuumas  praeahjus 20 minutit kuni pruuni kooriku moodustumiseni.
Soovitused

Vormiroa tegemiseks keeta pastat 2/3 valmidusastmeni .

Koostisosad
Pasta farfalle (liblikmakaronid) 250 g
Nisujahu 20 g
Köögiviljasegu 4 Seasons Mix, 400g 1 pakend
Oliiviõli 4 spl
Taimne rõõsa koore pulber 5 spl
Köömned 1 tl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA