Informatsioon: +370 61170170
Ahjupasta köögiviljadega

Kogus: 4 portsjonit
Kalorid: 150 kcal
Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
- Keetke makaronid soolvees valmiduseni al dente. Asetage kurnsõelale, kuid jätke vesi alles.
- Makaronidelt kurnatud vesi laske kastrulis keema ja keetke selles külmutatud köögivilju 2-3 minutit. Nõrutage sõelal.
- Kuumutage pannil õli, pruunistage selles jahu, segades, kuni kergelt kuldse värvuseni. Vähehaaval lisage rõõsa koore pulbrit ja 100 ml vett. Keetke kastet 5-7 minutid kuni kaste pakseneb. Valmis kastmele lisage köömned, soola ja pipart.
- Määrige küpsetusvorm oliiviõliga, tõstke sellele kastme ja köögiviljadega segatud makaronid, ning küpsetage kuni 200 °С kuumas praeahjus 20 minutit kuni pruuni kooriku moodustumiseni.
Soovitused
Vormiroa tegemiseks keeta pastat 2/3 valmidusastmeni .
Koostisosad
Pasta farfalle (liblikmakaronid) | 250 g |
Nisujahu | 20 g |
Köögiviljasegu 4 Seasons Mix, 400g | 1 pakend |
Oliiviõli | 4 spl |
Taimne rõõsa koore pulber | 5 spl |
Köömned | 1 tl |
Sool | maitse järgi |
Pipar | maitse järgi |
Retseptid
-
Risotto Provence`i stiilis
-
Ahjupasta köögiviljadega
-
Kikerherne-porgandi kotletid ja kartulipüree mooni seemnetega
-
Lillkapsa-kaerahelbekotletid marja pestoga
-
Kapsa-seene vareenik sinepikastmega
-
Kuskuss köögiviljade ja tähtaniisiga
-
Risotto seentega
-
Kartuli- lillkapsavorm Provence`i ürtide ja seesamiseemnetega
-
Kalmaarid spinati ja terava pipraga
-
Lõhefilee köögiviljadega vürtsikas kastmes
-
Brüsseli kapsa püree lillkapsa ja basiilikuga
-
Fusilli brokoli ja lõhega