Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 150 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 150 min.
Valmistusviis
  1. 500 ml soojas vees lahustage sool, suhkur, pärm ja oliiviõli. Segage kõik ühtlaseks massiks, seejärel puistake vähehaaval jahu, sõtkuge nii, et tainas ei kleepuks kätte külge.
  2. Jagage 6 portsjonile*. Keerake rõngasteks, katke köögirätikuga ja pange sooja kohta 1-2 tunniks. Sulatage spinat.
  3. Valmistage tomatikaste: segage blenderis tomatid, basiilikulehed, sool, suhkur ja püreestage kõik ühtlaseks massiks.
  4. Kerkinud tainas rullige ringikujuliseks või ristkülikukujuliseks (sõltub ahjupanni kujust) 5-7 mm paksuseks.
  5. Lõigake sibul rõngasteks ja pruunistage pannil kuldpruuniks, lisage sellele seened ja spinatilehed ja pruunistage veel 5-7 minutit.
  6. Määrige tainas tomatikastmega, tõstke peale spinat, seened, sibul ja pange 10-15 minutiks  210-220 °С  praeahju.
  7. Minut enne valmimist tõstke pitsale pooleks lõigatud kirsstomatid.
  8. * Taigna kogus (4 portsjoniks) on arvestatud 6 pitsale. See on väga mugav, kuna tihedalt toidukilesse mähituna võib see säilida sügavkülmas kuni 6 kuud.
Soovitused

Pitsa põhja saab valmistada kätega. Hoidke tainas vertikaalselt ja keerake nagu ratast, nii raskuse tõttu venib tainas suuremaks .

Koostisosad
Nisujahu 800 g *
Oliiviõli 3 spl
Suhkur 1/4 spl
Pärm 5 g
Sool 1 tl
Peenestatud spinatilehed, 450g 1/2 pakendit
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 314ml 1/2 purki
Tomatid (kooritud) omas mahlas 2 purki
Kirsstomatid 5 tk
Sibul 1 tk
Basiilik 6 oksa
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA