Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 126 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 90 min.
Valmistusviis
  1. Keetke kartul soolvees, püreestage, lisage jahu, soola, 100 ml vett, ja segage taignaks. Mässige tainas toidukilesse ja asetage külmikusse 30 minutiks.
  2. Pruunistage peeneks lõigatud sibul klaasjaks, lisage jämedalt riivitud porgand ja praadige poole valmidusastmeni.
  3. Kuivatage šampinjonid paberrätikul ja pruunistage kuni niiskus on välja auranud. Lisage kuivaks pigistatud hapukapsas, segage läbi ja hautage aeglasel tulel suletud kaane all 20-25 minutit. Segage aeg ajalt. Vajadusel lisage soola ja pipart, maitse järgi.
  4. Rullige tainas küpsetuspaberil plaadiks mõõduga umbes 30х40 cm. Puistake nii tainas kui tööpind enne taigna rullimist üle jahuga.
  5. Jagage jahtunud täidis ühtlaselt taignale , jättes 1 cm tainaäärtest vabaks.
  6. Keerake tainas küpsetuspaberi abil rulli, suruge kinni ääred ja keerake ettevaatlikult poolrõngaks. Rull puistake üle seesamiseemnetega ja küpsetage  180-190 °С  praeahjus kuni ilusa kuldse värvuseni, 30-35 minutit.
Soovitused

Selles toidus valige kartul suurema tärklise sisaldusega. Tulemuseks on rulaad õrn ja mure.

Koostisosad
Kartul 4 tk
Nisujahu 200 g
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 314ml 1 purk
Sibul 2 tk
Hapukapsad 400 g
Porgand 1 tk
Seesamiseemned 1 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA