Informatsioon: +370 61170170

Brownie punase oa ja tervete Kreeka pähklitega


  • Kogus: 6 portsjonit
  • Kalorid: 532 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis

1. Valage praepannile 100 ml vett. Metallkaussi asetage tükkeldatud või ja piimašokolaad ja lahustage veevannis, aeglaselt segades. Lisage suhkrut, segage läbi ning jahutage.
2. Eraldi nõus segage jahu, tainakobesti ja kakao.
3. Šokolaadisegule lisage munad, segage läbi ja valage saadud segu kaussi jahuga.
4. Peske punased oad puhtaks, kuivatage paberrätikuga ja lisage šokolaadi segule.
5. Jagage tainas õliga määritud vormidesse, ja küpsetage 25 minutid kuni 180°С kuumutatud praeahjus.
6. Valmis brownie kaunistage Kreeka pähkli poolega ning serveerige vaniljejäätise pallikesega, puistates üle apelsinikoore puruga.

Soovitused

Selleks, et valmis kooki või torti oleks kergem vormist välja tõsta, pange vormi külma niiske rätiku peale. Selleks, et jäätisepall taldrikul edasi tagasi ei veereks, jäätise alla võib panna vahukoort, seega ei sula ka jäätis nii kiiresti

Koostisosad
Aurutatud punased oad, 425 ml 1/2 purki
Nisujahu 200 g
Kanamuna 4 tk
Suhkur (spl) 5 spl
Kakao 3 spl
Tainakobesti 1 tl
Piimašokolaad 250 g
Või 200 g
Kreeka pähkel 100 g
Apelsin (viljakest) 1,5 spl
Vaniljejäätis 400 g
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA