Informatsioon: +370 61170170

Valmistusviis

Koorige õunad ja eemaldage seemned. Asetage tomatid korraks kuuma vette, eemaldage koor ja puhastage seemnetest. Koorige paprika. Paprika, tomatid, virsikud, ananass ja õun lõigake võrdseteks kuubikuteks. Segage karri soola ja pipraga ning puistake krevettide peale. Kuumutage pannil või, segage hakitud šalotte pipraga ning küpsetage, kuni need muutuvad läbipaistvaks. Puistake peale karri ja veidi jahu ning küpsetage. Lisage kalapuljong ja küpsetage kergelt. Lisage koort, kuumutage kuni keemistemperatuurini ja lisage maitse järgi soola ja pipart. Lõpuks lisage hakitud puuviljad ja kuumutage kuni keemistemperatuurini. Kuumutage pannil õli ja küpsetage krevetid. Laske praetud krevettidel rasvast nõrguda ja kallake kastmega üle. Lisage peterselli.

Ingredients
Tiigerkrevetid 16-20 tk
Küpsetatud kollased ja punased paprikad (1kg) 150 g
Tomatid 80 g
Šalottsibul 60 g
Või 60 g
Konservananassid 60 g
Konservvirsikud 60 g
Kalapuljong 150 ml
Õunad 60 g
Jahu 30 g
Koor 50 ml
Oliiviõli 50 ml
Taimeõli küpsetamiseks
Mango-karri kaste 10 ml
Petersellilehed kaunistamiseks
Sool ja valge pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA