Informatsioon: +370 61170170

Tomatisupp lõhega Toscana stiilis


Valmistusviis

Praadige hakitud sibulad, küüslauk, värske basiilikut ja juurpetersell või seller oliiviõlis, seejärel lisage tomatipüree ning praadige veelkord. Valage peale puljong ja kuumutage kuni keemistemperatuurini. Lisage väikesteks tükkideks lõigatud lõhe ja keetke. Segage hoolikalt. Maitset täiendab portvein, sool ja pipar. Serveerige juustumajoneesiga määritud saiaga.

Ingredients
Selleri või juurpeterselli viilud 400 g
Värske lõhe 200 g
Sibulad 20 g
Küüslauk 2 küünt
Köögiviljapuljong 1,5 l
Tomatikontsentraat 150-200 ml
Oliiviõli 80 ml
Portvein 40 ml
Juustu majonees küpsetamiseks maitseks
Röstitud saia- ja leivatooted 4 tk
Värske basiilik 3-4 lehte
Sool ja pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA