Informatsioon: +370 61170170

Valmistusviis

Puhastage spargel ja blanšeerige soolases vees. Valage üle külma veega, nõrutage ja lõigake väikesteks tükkideks, säilitades terve pea. Sparglite keeduvesi jätke alles. Lisage hakitud sibul ja praadige võis, lisage vesi, kana, loorberilehed ja keetke veel. Keedetud kanaliha lõigake ribadeks. Kurnake keeduvesi ja lisage hakitud liha ja sparglid. Keetke kõik läbi ja lisage lõpus kreem. Lisage sool, pipar, sidrunimahl ja petersellilehed. Kaunistage supp sparglitega. Võib paksendada munakollasega.

Ingredients
Roheline spargel (1 kg) 250 g
Kana või kalkuni rinnatükk 200 g
Või 10 g
Koor 30% 15 ml
Sibulad 30 g
Loorberileht 1-2 tk
Selleri või juurpeterselli puljong 1 tükk
Petersellilehed maitseks
Sidrunimahl maitseks
Sool ja pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA