Informatsioon: +370 61170170

Valmistusviis

Leotage seeni ja hautage neid samas vees, kus need ligunesid. Kui seened on pehmed, kurnake ja lõigake ribadeks. Lõigake suitsupeekon ja sibul kuubikuteks ja praadige seentega. Lisage loorberilehed ja aromaatne pipar. Valage peale seenepuljong ja küpsetage, kuni kõik on pehme. Lisage kuubikuteks lõigatud kartulid ja hakitud ürdid. Kui kartulid on pehmed, kallake peale koor. Paksendage paksendajaga. Maitsestage soola, pipra ja peterselliga.

Ingredients
Juurpeterselli või selleri viilus 120 g
Kuivatatud puravikud 40 g
Suitsupeekon 60 g
Sibulad 930 g
Kartulid 200 g
Loorberilehed 1-2 tk
Aromaatne pipar 2-3 tk
Koor 30% 100 ml
Peeneks hakitud petersellilehed maitseks
Sool ja pipar maitseks
Paksendaja .
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA