Informatsioon: +370 61170170

Valmistusviis

Tükeldage kukeseened, sibul, küüslauk ja seller. Kuumutage õli pannil, praadige sibul, küüslauk ja seller, lisage kukeseened ja praadige veel paar minutit aeg-ajalt segades. Lisage läätsed ja köögiviljapuljong, laske keema, seejärel jahutage ja keetke madalal tulel umbes 20 minutit. Maitsestage soola ja pipraga. Serveerige pekoriino juustu ja värskete petersellilehtedega.

Ingredients
Kukeseened soolvees 400 g
Läätsed VAAKUMIS 200 g
Sibulad 1 tükk
Küüslauk 3 küünt
Seller 3 oksa
Köögiviljapuljong 1 l
Oliiviõli või kookosõli 2 tl
Pekoriino juust kaunistamiseks
Värsked petersellilehed kaunistamiseks
Meresool ja pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA