Informatsioon: +370 61170170

Suitsukanasalat marineeritud minišampinjonidega


Valmistusviis

Peske salat ja rebige tükkideks. Lõigake suitsutatud kanarind ribadeks, tomatid neljaks, seened pooleks ja pipar viiludeks. Seejärel segage äädikas, majonees ja sinep, lisage järk-järgult õli. Lõpuks koostisosad segatakse, kallake peale kaste ja maitsestage näpuotsatäie soola ja pipraga.

Ingredients
Marineeritud šampinjonid (0,75 kg) 150 g
Suitsukana 250 g
Salat 1 tk
Tomatid 2 tk
Paprika 3 tk
Õli 1 lusikatäit
Veiniäädikas 2 lusikatäit
Sinep 1šaukštelis
Majonees 1 teelusikatäis
Sool ja pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA