Informatsioon: +370 61170170

Valmistusviis

Koorige külmutatud spargel kuni ¾ alumisest osast. Asetage aururestile, maitsestage soolaga ja blanšeerige. Võtke ahjust välja, asetage jää või külma vee sisse. Valage välja. Peske tomatid ja lõigake pooleks. Koorige apelsinid ja lõigake pikuti pooleks. Peske rooma salat, kuivatage ja murdke väikesteks tükkideks. Segage kõik koostisained õrnalt. Kastme ettevalmistamine: ühe apelsini pressitud mahl, lisage oliiviõli, šerriäädikas, segage hoolikalt. Maitsestage soola ja pipraga. Serveerimine: salatid pannakse kaussi, teise anumasse vala kaste. Kaunistage värske piparmündi ja melissiga.

Ingredients
Roheline spargel (1 kg) 200 g
Kirsstomatid 10 tk
Apelsinid 2 tk
Rooma salat 1 tk
Oliiviõli extra virgin 150 ml
Apelsinimahl 50 ml
Šerriäädikas 15-20 ml
Sool maitseks
Jahvatatud värviline pipar maitseks
Värske piparmünt maitseks
Meliss kaunistamiseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA