Informatsioon: +370 61170170

Valmistusviis

Puhastatud vutid maitsestage soola ja pipraga. Täitke värske tüümiani oksakesega. Kuumutage paksupõhjalises kastmepotis õli ja praadige vutti. Valage peale kirsilikööri ja kuumutage, kuni need on pehmed. Nõrutage rasvast, kurnake puljongit ja lisage kirsid. Küpsetage, kuni soovitud konsistentsini. Keetke veidi aega. Lisage maitseained. Praadige hakitud küüslauk, pähklid, lisage sulatatud spinat ja blanšeeritud rosinad. Segage kõik kokku ja maitsestage. Kaunistage värskete ürtidega.

Ingredients
Spinatilehed (2,5 kg) 400 g
Väikesed vutid 8 tk
Pähklid 30 g
Või 40 g
Rosinad 60 g
Kivideta kirsid 160 g
Puljong vuttidega 200 ml
Küüslauk 1–2 tk
Kirsiliköör 60 ml
Värske tüümian kaunistamiseks
Sool ja pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA