Informatsioon: +370 61170170

Spagetid roheliste sparglitega ja Parma singiga


Valmistusviis

Pleegitage ja blanšeerige spargleid külma veega. Nõrutage. Lõigake alumine osa viiludeks. Sparglipead jätke puutumata. Keetke pasta soolases vees. Kurnake. Praadige paksudeks viiludeks lõigatud ja seejärel tükeldatud Parma sinki oliiviõlis. Lisage küüslauk, basiilik, vürtsikas paprika ja spargel. Valage peale veini ja seejärel koort. Valage kaste makaronide peale ja lisage soola ja pipart, riivitud parmesani juustu ja rukola lehti.

Ingredients
Roheline spargel (1 kg) 150 g
Parma sink 60 g
Spagetid 400 g
Küüslauk 1–2 tk
Koor 18% 40 ml
Riivitud Parmesani juust 40 g
Oliiviõli extra virgin 100 ml
Kuiv valge vein 60 ml
Värske basiilik 2–3 lehte
Vürtsikas paprika maitseks
Rukola kaunistamiseks
Sool ja pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA