Informatsioon: +370 61170170
Marineeritud pardifilee rosmariini ja pruunistatud Sous Vide peediga koorekastmes

Valmistusviis
Marineerige parti, seejärel keetke umbes 20 minutit 62 °C juures, lõpuks grillige. Pruunistage tükeldatud sibulaid kuumas oliiviõlis. Lisage veidi aja pärast peet, koor ja natukene suhkrut. Jagage part portsjoniteks ja lisage peetidele.
Ingredients
Riivitud peedid (valmistatud aurutamismeetodil) (2,185 kg) | 600 g |
Pardifilee | 4 tk |
Õli | 4 lusikatäit |
Sibulad | 100 g |
Koor 30% | 100 ml |
Suhkur | 2 lusikatäit |
Sool ja pipar | maitseks |
Retseptid
-
Seller ja spaghetti carbonara
-
Grillitud filee basiilikupesto marinaadis, serveerituna röstitud selleriga
-
Marineeritud pardifilee rosmariini ja pruunistatud Sous Vide peediga koorekastmes
-
Lõhepraad suvikõrvitsaga
-
Aurus keedetud lõhe tartar tatraklimpidega
-
Kanamaod hallis kastmes Sileesia klimpidega
-
Hirveliha steigid grillitud paprika ja riisikatega
-
Tortellini seentega
-
Küpsetatud šampinjonid peekoniga
-
Loomaliha guljašš punaste ubadega
-
Koftad grillitud suvikõrvitsa ja piparmündi dipikastmega
-
Vutid kirsside ja spinatiga