Informatsioon: +370 61170170

Valmistusviis

Lõigake liha kuubikuteks. Praadige liha, sibulad ja lisage maitseained – pipar ja koriander, loorberileht. Valage peale puljong ja kuumutage madalal temperatuuril. Kui liha on pehme, lisage kooritud ja viilutatud kartulid. Lõpuks lisage punased oad ja paksendaja.

Ingredients
Punased oad (valmistatud aurutamismeetodil) (2,65 kg) 300 g
Selleri ja juurpeterselli viilud 160 g
Loomaliha filee guljašiks 600 g
Sibulad 60 g
Kartulid 250 g
Köögiviljapuljong 400 ml
Loorberileht 2–3 lehte
Õli küpsetamiseks
Jahvatatud mustad piprad 6 tk
Jahvatatud koriander 5 vnt.
Magusa punase paprika pulber maitseks
Paksendaja maitseks
Petersellilehed maitseks
Sool ja pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA